anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Vakantieverblijf De Olmen boeken

Vakantieverblijf De Olmen is een fijne 4 sterren camping in het Nederlandse Meliskerke, in de vakantieregio Zeeland. Dit is een kleine camping met ongeveer 19 plaatsen. Een ideale camping voor families met kids en vrienden. Deze camping heeft prima toegangswegen, heeft fijne staplekken met voldoende privacy. Hier check je relevante uitleg over het kampeerterrein en bieden wij jou onze top-10 boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Meliskerke.

Aanbiedingen Vakantieverblijf De Olmen oktober 2024

Eventjes lekker weg met familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met een vriendengroep? Vakantieverblijf De Olmen reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Deze kindvriendelijke accommodatie is een van de mooiste verblijven in het mooie Meliskerke. Het is gelegen in de regio Zeeland in Nederland. Er zijn hier ruime staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Handig: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Meliskerke zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Vakantieverblijf De Olmen kampeer aanbieding. Maar, we zien vaak dat de mooiste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Spanje.

  • Vakantiepark De Olmen is een heerlijk 4 sterren park in Meliskerke, in het natuurrijke Zeeland.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en elektriciteit is aanwezig.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel is erg vriendelijk.
  • Check de campingwebsite om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Vakantieverblijf De Olmen boeken

  1. Kies een boekingssite

    Vakantieverblijf De Olmen en soortgelijke parken reserveer je snel en eenvoudig via diverse toonaangevende boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Meliskerke kunt reserveren zijn: camping.info en booking.com. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Dit kan telefonisch, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze kleine camping heeft ruim 19 plaatsen. De staanplekken zijn heel gemixed. Er zijn mooie grote staplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Anderen prefereren juist een kleinschalige kampeerplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Rondom het park deze bestemming zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een gewenste aankomstdatum en de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het vaak drukker. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Indien je jouw staplek ingevuld hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings moet je eerst een aanbetaling doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de aankomstdatum moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Het inpakken kan beginnen! Ga je op pad met de tent? Wellicht met een noktent, pop-up tent, vis-à-vis tent, belltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, haringen, tenttapijt, parasol, hamer, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, gasflessen, verlichting, luchtbed en pomp. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als kentekenbewijs, caravanspiegels, levellers, voortent, luifel, grondzeil, slingers, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, disselweger. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 160 kilometer (2 uur reistijd). Van de reisorganisatie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Kies vertrekdatum en spot deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in oktober 2024

Park Vakantieverblijf De Olmen is een populaire Nederlandse camping in Meliskerke in de omgeving van Zeeland. Het wordt beschreven als een kleine camping met circa 19 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 160 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 2 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Nederlands. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. De stroomspanning is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €23,75 per dag/nacht. In Nederland zijn zo’n 18 miljoen mensen. De landelijke hoofdstad is Amsterdam. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Landelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Doorzoek ook ons aanbod campingplaatsen in Burgos, Vielle-Saint-Girons & Bale.

Naam campingVakantieverblijf De Olmen
LandNederland
StreekZeeland
PlaatsMeliskerke
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken19 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)160 kilometer
Reistijd 2 uur

Goedkoop kamperen op Vakantieverblijf De Olmen

Wil je goedkoop kamperen op Vakantieverblijf De Olmen? Deze accommodatie beheert een aantal goedkope staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van rond de 45 m2. Bedoeld voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Vaak met 6 ampère en waterput. De grotere plekken vanaf 110 m2 zijn extra ruim en zijn handig voor een grote familietent, camper of caravan. Op een camping staan met eigen tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze vakantiebestemming is het tarief ongeveer €23,75 voor een dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, tolwegen, brandstof, boodschappen, restaurants en excursies of activiteiten. In het stukje hieronder vind je 6 tips voor een gunstige campingvakantie in Zeeland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al voor €15,25 per 24 uur).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek vlak voor vertrek.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping De Olmen bieden veel mogelijkheden voor caravan, vouwwagen, tent of camper. In het onderstaande gedeelte delen wij de mogelijke kampeervormen en welke voordelen daarbij horen. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Camping Roos En Doorn, Boerderijcamping Demmerik en Minicamping Zonnehoek.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor familietent, noktent, pop-up tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: De vakantie begint al zodra je de auto start.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Zeeland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark De Olmen

Ga voor een vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites oktober 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Vakantieverblijf De Olmen boeken, of een soortgelijke plek? Hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van verschillende soorten kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  4. Allcamps: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  5. Suncamp Holidays: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  6. ROAN: Veel verschillende soorten staplekken.
  7. Eurocamp: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  8. Rent-a-Tent: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  9. Vacansoleil: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  10. Booking.com: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
Tip: informeer ook naar toffe campingreizen naar Zeeland bij populaire reisbureaus zoals D-reizen, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb, TUI en Alltours, Suntip, BeachCheck, Thomas Cook, Reisknaller.

Lokaal weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Meliskerke? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 14,2 graden celsius. Met zo’n 26,4 graden is juli de maand met de hoogste temperatuur. De maand januari is echter de meest koude met gem. 7,1 graden celsius °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei t/m september. Hieronder check je het 7-daagse weerbericht voor Meliskerke .

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Deze gemoedelijke, autovrije camping ligt aan de rand van het dorp. Alle winkels vind je op loopafstand, de bakker zelfs op 200 m. De auto kan dus op zijn eigen parkeerplaats blijven staan, want voor de boodschappen staat een bagagekarretje klaar. Je staanplaats vind je op een van de twee ruime velden, die omzoomd worden door struiken en bomen. In de recreatieruimte kun je eventueel ook koken. Je fietsaccu staat op te laden in de stalling. Kinderen kunnen 2x per week een rit met de pony maken.

Op welke manier kan ik camping De Olmen voordelig boeken?

Vakantieverblijf De Olmen is een prachtig recreatiepark in het Nederlandse Meliskerke. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €23,75 per dag/nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Je hebt dan vaak een van de mooiere plekken en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Zeeland. Check ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Capfun, Aquadis Loisirs, Qualité campings, First Camp, Yelloh! Village en Huttopia, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village, Sandaya, Orbitur.

Wat is er te doen in de buurt?

Zeeland is een geweldig leuke vakantiebestemming. In de omgeving is veel natuur te vinden. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Onder andere varen of dagtochten. Een zwembad in de buurt is aanwezig. In de regio bestaan sfeervolle dorpjes waar je helemaal op kunt gaan in de nationale cultuur. Bezoek ook eens de typische Nederlandse bakkerijen en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en kledingwinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Vakantieverblijf De Olmen is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is te bereiken op 160 km vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 2 uur autorijden. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Cornelis Jaspersesstraat 17) kun je nakijken via de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een kleine camping met ongeveer 19 plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 90 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er is stroom en een waterpunt. Vraag naar de schaduwplekken. Bekijk ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie