anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Taimì boeken

Camping Taimì is een welbekende 3 sterren camping in het Italiaanse Marina di Massa, in de bekende regio Massa e Carrara. Het gaat om een middelgrote camping met grofweg 65 plaatsen. Een ontspannen plaats voor jonge gezinnen met kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek is goed te vinden, heeft fijne staplekken met lekker veel rust en privacy. In het campingoverzicht bieden wij uitgebreide tips en weetjes over het park en informeren wij jou over de meest populaire boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Marina di Massa.

Aanbiedingen Camping Taimì september 2024

Even tijd voor vakantie met het gezin, kinderen of even helemaal alleen? Camping Taimì reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming is een van de hotspots in het gezellige Marina di Massa. Het ligt midden in de regio Massa e Carrara in Italië. Je kunt kiezen uit verschillende heerlijke staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Belangrijk: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel van de ANWB-gezinscampings in Marina di Massa zijn vaak al vroeg in het jaar vol. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Taimì kampeer aanbieding. Alleen, let op: de kans is groot dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in een tacaravan.

  • Vakantiepark Taimì is een heel populair 3 sterren recreatiepark in Marina di Massa, in het unieke Toscane.
  • Je kunt hier kamperen met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Gunstig gelegen, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Taimì boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Taimì en soortgelijke plekken zijn eenvoudig te reserveren bij meerdere populaire boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere plekken waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Marina di Massa kunt vinden zijn: campingdirect.com & glampings.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Je kunt dit doen per telefoon, via het mailadres (zie website) of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze middelgrote camping heeft ongeveer 65 plekjes. Er is voor elke kampeerder wat wils. Veel kampeerders houden van XL-plekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je hebt ook een kleinschalige kampeerplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op en nabij deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, chalets, bungalows, tiny houses, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de aankomstdatum en de gewenste dag van vertrek. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De leukste plekken zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeken en betalen

    Op het moment dat je jouw staplek ingevuld hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de meeste touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken is een aanbetaling noodzakelijk. Het overige bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Op de aankomstdag is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met de tent? Bijvoorbeeld een tunneltent, familietent, belltent, opblaasbare tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn hamer, tafeltje en stoelen, parasol, scheerlijnen, haringen, voortent/luifel, gasflessen, verlichting, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan ook niet disselslot, kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, slingers, rubberen hamer, waslijn, campinglamp, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee. Warme kleding is ook erg belangrijk. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 1183 kilometer (13 uur rijden). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en check aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in september 2024

Park Camping Taimì is een prima Italiaanse camping in Marina di Massa in de omgeving Toscane. We noemen dit een middelgrote camping met +/- 65 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1183 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 13 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). Mensen praten hier Italiaans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van F+L. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +39. De stroom voltage is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost ongeveer €36,75 per dag/nacht. In Italië bevinden zich zo’n 58 miljoen mensen. De nationale hoofdstad is Rome. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Bekijk ook campingplekken in Buskerud, Salamanca & La Ciotat.

Naam campingCamping Taimì
LandItalië
StreekMassa e Carrara
PlaatsMarina di Massa
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken65 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1183 kilometer
Reistijd 13 uur

Goedkoop kamperen op Camping Taimì

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Taimì? Deze bestemming verhuurt een aantal goedkope staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken van ongeveer 40 m2. Bedoeld voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Normaal gesproken inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt. De grote plekken vanaf 85 m2 bieden wat meer ruimte en daardoor dus ook prettig voor een uitkomst voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In deze streek rekent men gemiddeld €36,75 per nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen, restaurants en activiteiten. In het stukje hieronder kan je aan de slag met de beste tips voor een voordelige campingvakantie in Massa e Carrara.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (zo’n €23,25 per staplek, per dag).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Taimì zijn ideaal voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Bijgaand bekijk je de verschillende kampeervormen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Agricampeggio Madonna Di Pogi, Camping Village Soleado en Camping Il Frantoio.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor koepeltent, familietent, noktent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Geniet van de ongekende vrijheid van Toscane en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Taimì

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites september 2024

Direct een staanplaats op Camping Taimì boeken, of op een omliggende camping? In de opsomming hieronder bespreken we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van veel kampeerplekken en staplaatsen. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  3. Eurocampings / ACSI: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  4. Allcamps: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  5. Suncamp Holidays: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  6. ROAN: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  7. Eurocamp: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  8. Rent-a-Tent: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  9. Vacansoleil: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  10. Booking.com: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
Tip: analyseer ook de beschikbare campingreizen naar Toscane bij de grotere reisbureaus zoals D-reizen, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij & BeachCheck, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Reisknaller.

Weersverwachtingen

Deze vakantie luxe kamperen in Marina di Massa? Houd dan wel het weer in de gaten. Dit gebied heeft een mediterraan klimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 19,5 graden °C. Met 33,8 graden celsius °C is augustus de heetste maand. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 14,4 graden. De beste reistijd is april t/m juni, september en oktober. Hierna bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Marina di Massa .

Weersvoorspellingen vrijdag 20 september 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Deze camping ligt direct aan de weg richting het strand op ca. 500 m van de kust. De ruime plaatsen worden door de vele bomen van schaduw voorzien. De ondergrond van de staanplaatsen bestaat uit gras en is enigszins hard. De camping wil een relaxte sfeer uitdragen en er is geen animatie. Rondom het kleine zwembad, 1,20 m diep, ligt een terras met bar. Buiten de camping liggen diverse faciliteiten zoals een warme bakker, winkel, pizzeria en een permanent marktje.

Hoe en waar kan ik camping Taimì voordelig boeken?

Camping Taimì is een zeer gunstig recreatiepark in het Italiaanse Marina di Massa. De dagtarieven zijn redelijk gelijk aan accommodaties in de buurt (vanaf €36,75 per staanplaats, per dag). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Zo ben je zeker van een heerlijk plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Toscane. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op bekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, First Camp + Ciela Village, Sandaya, Huttopia, LeadingCampings, Orbitur, Flower Campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Massa e Carrara is een fantastische vakantieplek. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Zoals bijv. skeeleren of racefietsen. In de regio is er ook een zwembad. Rondom deze plek bezoek je idyllische plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de regionale cultuur. Bezoek ook eens de typische Italiaanse restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. In het gebied van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Taimì is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 1183 kilometer afstand van Utrecht. Dit betekent 13 uur in de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Via del Cacciatore 30) is op te zoeken via de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het gaat hier om een middelgrote camping met 65 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 45 m2 voor stelletjes, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 95 m2 voor families. Het sanitair (WC en douches) is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Bekijk ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie