anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Le Rebau boeken

Camping Le Rebau is een prachtig gelegen 3 sterren camping in het Franse Montblanc, in de vakantieregio Hérault. Het is een middelgrote camping met in 2024 zo’n 161 plaatsen. Een gezellige kampeerplaats voor families met kids en solo reizigers. Deze camping heeft een centrale ligging, heeft fijne staanplaatsen met prima voorzieningen en faciliteiten. Op onze camping-vergelijker check je bruikbare details over deze vakantiebestemming en bieden wij jou de handigste boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Montblanc.

Aanbiedingen Camping Le Rebau oktober 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met de hele familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of lekker een weekje alleen? Camping Le Rebau reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke bestemming is een van de mooiste plekjes in het natuurrijke Montblanc. Dit is een plaats in de regio Hérault in Frankrijk. Ze bieden diverse heerlijke staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Let op: wacht niet te lang met boeken. Veel populaire gezinscampings in Montblanc zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Le Rebau kampeer aanbieding. Maar let op, we zien vaak dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in een vouwwagen.

  • Vakantiepark Le Rebau is een veelzijdig 3 sterren kampeerpark in Montblanc, in de regio Languedoc-Roussillon.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Surf naar de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Le Rebau boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Le Rebau en omliggende parken kan je vaak reserveren via diverse gecertificeerde boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere websites waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Montblanc ontdekt zijn: flowercampings.com & booking.com. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan via het telefoonnummer, via het mailadres (zie website) of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft om en nabij de 161 staanplaatsen. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Zo heb je XL-overnachtingsplekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een wat meer intieme en kleine plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op of rondom de camping zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, bungalows, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Kies reisperiode

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De tofste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de plekjes sneller gevuld. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Als je jouw plek en periode doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de erkende touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling nodig. De rest van het bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je de camping op rijdt zal de receptie hierom vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Tijd om je kampeerspullen bij elkaar te sprokkelen. Kampeer je in een tent? Misschien met een pop-up tent, koepeltent, opblaasbare tent, daktent? Denk dan ook zeker aan hamer, parasol, haringen, grondzeil, tafeltje en stoelen, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, gasflessen, slaapzakken. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Denk dan ook aan levellers, haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, slingers, kentekenbewijs, disselweger, waslijn, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel. Denk ook aan lekkere warme kleding. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 1219 km (13,5 uur reistijd). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Kies vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in oktober 2024

Park Camping Le Rebau is een geweldige Franse camping in Montblanc in de omgeving Languedoc-Roussillon. Dit is een middelgrote camping met 161 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1219 kilometer. Calculeer een reistijd in van 13,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +33. De netspanning is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost zo’n €26,25 per plek. In Frankrijk zijn ongeveer 60 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er zijn ook nationale feestdagen: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook campingplaatsen in Haute-Marne, Benešov en Malbuisson.

Naam campingCamping Le Rebau
LandFrankrijk
GebiedHérault
PlaatsMontblanc
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken161 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1219 kilometer
Reistijd indicatie/td>13,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Le Rebau

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Le Rebau? Deze kampeerplek beheert meerdere betaalbare staanplaatsen. Dit zijn de kleine plekken van om en nabij de 30 m2. Bedoeld voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Doorgaans incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. De grotere plekken vanaf 75 m2 geven je extra ruimte en zijn perfect voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In de regio betaal je gemiddeld genomen €26,25 per 24 uur. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en overige tripjes. In de opsomming hieronder geven wij jou zes tips voor een gunstige campingvakantie in Hérault.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Doe vooraf boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 per dag/nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Le Rebau bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, camper, caravan of tent. In het onderstaande gedeelte check je de mogelijke soorten staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Vind ook parken in de omgeving zoals: Camping Bel, Camping Les Goélands & Camping Kervilor.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor piramide tent, koepeltent, opblaasbare tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Languedoc-Roussillon en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Le Rebau

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites oktober 2024

Via internet een staanplaats op Camping Le Rebau boeken, of een vergelijkbare plek? Hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  2. Vacanceselect: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Veel verschillende soorten staplekken.
  4. Allcamps: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  5. Suncamp Holidays: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  6. ROAN: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  7. Eurocamp: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  8. Rent-a-Tent: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  9. Vacansoleil: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  10. Booking.com: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
Tip: bekijk ook eens last-minute campingreizen naar Languedoc-Roussillon bij erkende reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Corendon, D-reizen, Vakantiediscounter of Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, BeachCheck, Alltours.

Bekijk het actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Montblanc? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Je hebt hier een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 17,1 graden. Met 28,2 °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 9,1 graden celsius. De beste reistijd is mei, juni en september. In het volgende lijstje check je het 7-daagse weerbericht voor Montblanc .

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Tussen de vele wijngaarden ligt dit verzorgde terrein. De schaduwrijke staanplaatsen hebben een ondergrond van stevig zand. De voorzieningen als zwembad, bar en broodservice zijn in juli en augustus beschikbaar. Er zijn enkele speeltoestellen. De camping is een ideaal uitgangspunt om steden als Beziers, Pezenas en Montpellier te bezoeken. De Middellandse Zee en het strand liggen op een half uur rijden.

Bij wie kan ik camping Le Rebau goedkoop reserveren?

Camping Le Rebau is een veelzijdig recreatiepark in het Franse Montblanc. De kosten liggen in lijn met campingplekken in de regio (vanaf €26,25 voor een overnachting). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Zo ben je zeker van een mooi groen plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via de website van de camping in Languedoc-Roussillon. Bekijk ook de accommodaties op erkende campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings, Aquadis Loisirs of LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Flower Campings, Orbitur, Sandaya.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Hérault is een geweldig leuke vakantiebestemming. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Bijvoorbeeld kajakken of dagtochten. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In de regio zijn er sfeervolle plekjes waar je kennismaakt met de lokale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse horeca en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Le Rebau is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie ligt op 1219 km afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 13,5 uur autorijden. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (Rue du Rebau) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

We spreken over een middelgrote camping met ongeveer 161 plekjes. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 30 m2 (perfect voor twee), maar ook ruim opgezette plekken tot 105 m2 voor 5 – 7 personen. Het aanbod van sanitair is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie