anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Arion boeken

Camping Arion is een heerlijke sterren camping in het Griekse Platamón, in het bijzondere Kentriki Makedonia. Dit is een middelgrote camping met ruim 132 plaatsen. Een gezellige camping voor gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. De accommodatie is gemakkelijk te bereiken, heeft prima staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. In het campingoverzicht geven we bruikbare uitleg over het kampeerterrein en informeren wij jou over de beste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Platamón.

Aanbiedingen Camping Arion oktober 2024

Een welverdiende vakantie met het hele gezin, kinderen of met zijn tweetjes? Camping Arion reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt midden in het sfeervolle Platamón. Het ligt midden in de regio Kentriki Makedonia in Griekenland. Je kunt kiezen uit heerlijke staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Let op: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Platamón zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Camping Arion kampeer aanbieding. Maar let op, de kans is groot dat de meeste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in Oostenrijk.

  • Vakantiepark Arion is een modern sterren kampeerterrein in Platamón, in het unieke Kentriki Makedonia.
  • Prachtige plekjes voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, klantgericht personeel.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Arion boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Arion en soortgelijke plekken reserveer je voordelig en snel bij meerdere Nederlandstalige boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere plekken waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Platamón kunt reserveren zijn: campings.com & glampings.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, door het sturen van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze populaire middelgrote camping heeft om en nabij de 132 staanplaatsen. Het aanbod staplekken is divers. Er is keuze uit XL-plekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een kleinschalige campingplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Nabij de camping zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, chalets, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een gewenste aankomstdatum en de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. Veel staplekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is er veel interesse in de staplekken. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 25 maart Onafhankelijkheidsdag, 28 oktober Nationale Feestdag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Als je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt gekozen vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de erkende touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van de reissom betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de dag dat je aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Inpakken en vertrekken

    Bereid je goed voor. Ga je op vakantie met je eigen tent? Bijvoorbeeld een tunneltent, piramide tent, koepeltent, familietent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, tentstokken, hamer, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, kooktoestel en kookgerei, verlichting, gasflessen, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn haringen en scheerlijnen, levellers, slingers, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, disselweger, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 1700 kilometer (18,5 uur onderweg). Door middel van Google Maps kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Bepaal de vertrekdatum en achterhaal scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in oktober 2024

Park Camping Arion is een mooie Griekse camping in Platamón in de gemeente Kentriki Makedonia. We noemen dit een middelgrote camping met plus minus 132 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 1700 kilometer. Calculeer een reistijd in van 18,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Grieks. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Het netnummer is +30. De elektriciteit-spanning is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 151. Een normale campingovernachting in deze regio kost plus minus €25,75 voor een staanplaats per nacht). In Griekenland wonen tegenwoordig 10,6 miljoen inwoners. De nationale hoofdstad is Athene. Samenvatting religie: grieks orthodox (98%). Belangrijke luchthaven(s): Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 25 maart Onafhankelijkheidsdag, 28 oktober Nationale Feestdag. Check ook overnachtingsmogelijkheden in Valladolid, Vieilles-Maisons-sur-Joudry en Niederfinow.

Naam campingCamping Arion
LandGriekenland
GebiedKentriki Makedonia
PlaatsPlatamón
Type campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken132 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1700 kilometer
Huidige reistijd 18,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Arion

In juli of augustus goedkoop kamperen op Camping Arion? Deze kampeerplek verschaft ook goedkope staanplaatsen. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Ideaal voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Vaak met elektra (10 met 6 ampère) en watervoorzieningen. Grote kampeerplekken vanaf 95 m2 zijn extra groot en zijn perfect voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Rondom deze plek betaal je gemiddeld genomen €25,75 voor een overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerspullen, autokosten, eten/drinken en activiteiten. Bijgaand bieden wij de beste tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Kentriki Makedonia.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (gemiddeld zo’n €18,75 voor een staplek p/ nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Arion zijn ruim opgezet, perfect voor jouw vouwwagen, camper, caravan of tent. Hieronder vind je de verschillende staplekken inclusief de belangrijkste voordelen. Vind ook parken in de regio zoals: Camping Alexandroúpolis, Camping Areti & Camping Limnopoula.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor piramide tent, daktent, belltent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Kentriki Makedonia en Griekenland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Arion

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites oktober 2024

Online een staanplaats op Camping Arion boeken, of een camping in de buurt? Onderstaand benoemen we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar diverse soorten staplekken. Er is veel keuze, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  2. Vacanceselect: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  4. Allcamps: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  5. Suncamp Holidays: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  6. ROAN: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  8. Rent-a-Tent: Voor vakanties voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Ruim aanbod met diverse staplekken en accommodaties.
  10. Booking.com: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
Tip: doorzoek ook alle campingreizen naar Kentriki Makedonia bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Sunweb, TUI, Vakantiediscounter en Alltours, Suntip, Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties.

Bekijk het actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Platamón? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Je verblijft hier in een mediterraan klimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 21,3 graden. Met circa 28,4 °C is juli de heetste periode. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 16,2 graden °C. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. In het volgende blok kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Platamón .

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Aan weerszijden van het receptie- en sanitairgebouw zijn de toeristische standplaatsen. Ze liggen onder loofbomen en zijn begrensd door kleine boompjes. Vanaf de hoofdweg lopen smalle toegangswegen naar de standplaatsen, die aan de voorzijde een betonnen drempel hebben. Aan de weg naar het strand bevinden zich de vaste standplaatsen. Er is een zandstrand van 30 m lang en 25 m breed, met kiezels langs de vloedlijn.

Waar en hoe kan ik camping Arion goedkoop reserveren?

Camping Arion is een zeer gunstig recreatiepark in het Griekse Platamón. De actuele tarieven zijn goed te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €25,75 voor een dag). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Kentriki Makedonia. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op uitstekende campingketens zoals Alannia, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, First Camp of LeadingCampings, Orbitur, Huttopia, Ciela Village, Flower Campings, Campéole campings.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Kentriki Makedonia is een echte aanrader voor de kampeerder. Ontdek de prachtige natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn skeeleren of yoga. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Nabij bestaan levendige plekjes waar je in contact komt met de lokale cultuur en gebruiken. Loop eens binnen bij een van de lokale Griekse ijssalons en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Arion kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 1700 km afstand van Utrecht. Dit betekent 18,5 uur reizen in de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwege moet tol betaald worden. Er geldt geen vignetplicht. De adresgegevens van de camping (Panteleimon Beach) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een middelgrote camping met nu 132 plekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 25 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor grote gezinnen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Er is stroom en een waterpunt. Een schaduwplek is op aanvraag. Bekijk de boekingsvoorwaarden of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie