anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Méditerranée Plage boeken

Camping Méditerranée Plage is een heerlijke 4 sterren camping in het Franse Vias-Plage, in het groene Hérault. Dit betreft heen grote camping met ongeveer 368 plaatsen. Een ontspannen kampeerplek voor jonge gezinnen met kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek is uitstekend bereikbaar, heeft prachtige staplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op deze pagina tref je nuttige uitleg over deze kampeerplek en informeren wij jou over de meest gebruiksvriendelijke boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Vias-Plage.

Aanbiedingen Camping Méditerranée Plage september 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met je gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of lekker samen? Camping Méditerranée Plage reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke verblijf vinden we terug in het sfeervolle Vias-Plage. Het is gelegen in het populaire Hérault in Frankrijk. Je kunt kiezen uit verschillende voordelige staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Goed om te weten: wacht niet te lang met boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Vias-Plage zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Camping Méditerranée Plage kampeer aanbieding. Alleen, let op: in de praktijk is het vaak zo dat de mooiste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Denemarken.

  • Vakantiepark Méditerranée Plage is een veelzijdig 4 sterren kampeerpark in Vias-Plage, in de regio Languedoc-Roussillon.
  • Prachtige plekjes voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Méditerranée Plage boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping Méditerranée Plage en soortgelijke plekken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij meer dan 10 gebruiksvriendelijke boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere sites waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Vias-Plage kunt vergelijken zijn: vacanceselect.com & allcamps.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Je kunt dit doen per telefoon, via de e-mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze grote camping heeft zo’n 368 campingplekken. Het aanbod staplekken is divers. Er zijn extra grote staplekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een kleinschalige plek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij het park kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, bungalows, tiny houses, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de aankomstdatum en de duur van jouw vakantie. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De tofste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de kampeerplekken gewild. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je de staanplaats hebt samengesteld moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders is een aanbetaling noodzakelijk. Het openstaande bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Op de dag van aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Kampeer je in een tent? Bijv. met een vis-à-vis tent, koepeltent, belltent, tunneltent? Zorg dan in ieder geval voor tenttapijt, parasol, tafeltje en stoelen, tentstokken, scheerlijnen, verlichting, voortent/luifel, gasflessen, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Denk dan ook aan levellers, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, disselslot, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn. Warme kleding is ook erg belangrijk. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 1234 km (13,5 uur reistijd). Via de vakantiepark receptie kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Kies vertrekdatum en bekijk interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in september 2024

Park Camping Méditerranée Plage is een populaire Franse camping in Vias-Plage in de omgeving Languedoc-Roussillon. We noemen dit een grote camping met +/- 368 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1234 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 13,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +33. De netspanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost plus minus €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Frankrijk zijn plus minus 60 miljoen inwoners. De hoofdstad van dit land is Parijs. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook kampeerplekken in Haute-Garonne, Duravel en Voss.

Naam campingCamping Méditerranée Plage
LandFrankrijk
OmgevingHérault
PlaatsVias-Plage
Type campingGrote camping
Aantal staplekken368 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1234 kilometer
Reistijd indicatie/td>13,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Méditerranée Plage

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Méditerranée Plage? Deze plek verhuurt allerlei staanplaatsen tegen een lage prijs. Hiervoor zijn er de kleine plekken van zo’n 35 m2. Bedoeld voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Doorgaans inclusief 8 / 16 ampère stroom en watervoorzieningen. De XL-staplekken vanaf 70 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom ideaal voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Met je eigen tent of caravan kamperen is een van de goedkoopste vormen van vakantie. In deze regio betaal je gemiddeld genomen €25,25 voor een staanplaats per nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, vervoer, eten/drinken en activiteiten. In het stukje hieronder check je de beste tips voor een goedkope campingvakantie in Hérault.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (doorgaans zo’n €18,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Méditerranée Plage zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. Hieronder lees je over de verschillende type verblijfsvormen met de voordelen. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Yelloh! Village Les Rivages, Camping La Côte of Camping Le Port De Limeuil.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor opblaasbare tent, vis-à-vis tent, tunneltent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Je ontdekt ook de andere stukken van Languedoc-Roussillon en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Méditerranée Plage

Controleer vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites september 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Méditerranée Plage boeken, of op een omliggende camping? In het onderstaande stukje geven we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Er is veel keuze, het is gebruiksvriendelijk en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  2. Vacanceselect: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  3. Eurocampings / ACSI: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  4. Allcamps: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  5. Suncamp Holidays: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  6. ROAN: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  7. Eurocamp: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
  8. Rent-a-Tent: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  9. Vacansoleil: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  10. Booking.com: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
Tip: analyseer ook het aanbod van campingreizen naar Languedoc-Roussillon bij de grotere reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Sunweb, TUI & de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Suntip, Reisknaller, Alltours.

Het actuele weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Vias-Plage? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Deze regio heeft een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,3 graden celsius °C. Met circa 28,5 °C is juli de meest warme periode. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 9,2 graden. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. Hieronder vind je het 7-daagse weerbericht voor Vias-Plage .

Weersvoorspellingen donderdag 19 september 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Het grote, vlakke en bijna vierkante terrein is symmetrisch ingedeeld. De staanplaatsen liggen langs rechte paden en hebben soms weinig beschutting van de lage begroeiing. Hierdoor bieden ze nog niet al te veel privacy. Er is een kapper op het terrein en voor kinderen is er een kinderboerderij. Er is een fantasierijk gevormd zwembad met rondom ligstoelen. Via een houten trap lopen campinggasten over het duin naar het strand en de zee. Het water wordt geleidelijk dieper.

Hoe kan ik camping Méditerranée Plage voordelig boeken?

Camping Méditerranée Plage is een ideaal gelegen recreatiepark in het Franse Vias-Plage. De kosten zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €25,25 per nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Zo ben je zeker van een mooi groen plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Languedoc-Roussillon. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op goede campingketens zoals Qualité campings, Yelloh! Village, First Camp, Capfun, Alannia, Villagi Gran Vacanze + Ciela Village, LeadingCampings, Flower Campings, Sandaya, Campéole campings, Huttopia.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Hérault is een geliefde vakantiebestemming. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zoals in het bos of aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Denk aan tennissen of een quad huren. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In de buurt zijn er leuke steden waar je jezelf onderdompelt in de plaatselijke cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Franse bakkerijen en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Camping Méditerranée Plage is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1234 km vanaf Utrecht. Dit houdt in 13,5 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Côte-Ouest) is online op te vragen.

Wat voor staplekken zijn er?

Dit is een grote camping met nu 368 campingplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 (ideaal voor stellen), maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 115 m2 voor 5 – 7 personen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Check ook even wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie