anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Village Ca’ Pasquali boeken

Camping Village Ca’ Pasquali is een vaak geboekte 5 sterren camping in het Italiaanse Cavallino-Treporti, in de omgeving van Venezia. Het gaat om een zeer grote camping met ruim 565 plaatsen. Een zeer geschikte plek voor gezinnen met kinderen en een kleine vriendengroep. Het kampeerterrein is gunstig gelegen, heeft prachtige kampeerplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. Op onze camping-vergelijker tref je bruikbare tips en weetjes over het kampeerterrein en verwijzen we je naar erkende boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Cavallino-Treporti.

Aanbiedingen Camping Village Ca’ Pasquali oktober 2024

Heerlijk ontspannen met jouw familie, kids of even helemaal alleen? Camping Village Ca’ Pasquali reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Deze kindvriendelijke accommodatie is gesitueerd in het veelzijdige Cavallino-Treporti. Het is gelegen in het mooie groene Venezia in Italië. Er zijn hier goedkope staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Ons advies: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een deel van de gezinscampings in Cavallino-Treporti zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Camping Village Ca’ Pasquali kampeer aanbieding. Maar let op, in de praktijk is het vaak zo dat de gunstigste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Op deze website lees je ook alles over Bungalowtent.

  • Vakantiepark Village Ca’ Pasquali is een geliefd 5 sterren kampeerterrein in Cavallino-Treporti, in het natuurrijke Veneto.
  • Prachtige plekjes voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Village Ca’ Pasquali boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping Village Ca’ Pasquali en gerelateerde parken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij verschillende Nederlandse boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere websites waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Cavallino-Treporti kunt vergelijken zijn: eurocampings.nl & booking.com. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan via het telefoonnummer, via het mailadres (zie website) of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze populaire zeer grote camping heeft zo’n 565 plekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Je hebt vaak grote ruime plekken plekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een kleine kampeerplek voor een tent of vouwwagen. Nabij deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, tiny houses, bungalows, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, chalets.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de totale reisperiode. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De leukste plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Als je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt geselecteerd voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de bekende touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. De rest van het bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Op de aankomstdatum dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Kampeer je in een tent? Denk aan een tunneltent, belltent, pop-up tent, piramide tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tentstokken, grondzeil, hamer, parasol, tenttapijt, gasflessen, slaapzakken, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als caravanspiegels, slingers, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, levellers, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik, campinglamp. Warme kleding is ook erg belangrijk. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand bekeken vanaf Utrecht is om en nabij de 988 km (11 uur onderweg). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Selecteer vertrekdatum en bekijk aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in oktober 2024

Park Camping Village Ca’ Pasquali is een interessante Italiaanse camping in Cavallino-Treporti in de buurt van Veneto. We noemen dit een zeer grote camping met om en nabij de 565 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 988 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 11 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De spreektaal is Italiaans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type F+L. Lokale telefoonnummers beginnen met +39. De elektra-spanning is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost ongeveer €37,25 per staplek. In Italië zijn plus minus 58 miljoen inwoners. De landelijke hoofdstad is Rome. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeerplekken in Foggia, Chambretaud en Cerovo.

Naam campingCamping Village Ca’ Pasquali
LandItalië
StreekVenezia
PlaatsCavallino-Treporti
Soort campingZeer grote camping
Aantal plaatsen565 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)988 kilometer
Actuele reistijd 11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Village Ca’ Pasquali

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping Village Ca’ Pasquali? Deze bestemming heeft meerdere voordelige staplekken. Dit zijn de kleinschalige plekken van rond de 45 m2. Ruim genoeg voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Doorgaans met elektra (10 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De XL-staplekken vanaf 80 m2 bieden wat meer ruimte en daarom handig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. In deze streek rekent men gemiddeld €37,25 per staanplaats, per dag. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerspullen, autokosten, eten/drinken en dagjes uit. In de opsomming hieronder delen wij praktische tips voor een betaalbare campingvakantie in Venezia.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en kook je avondeten zelf.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (doorgaans zo’n €23,25 per staanplaats, per dag).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Village Ca’ Pasquali zijn uitermate geschikt voor tent, camper, caravan of camper. In het stukje hieronder lees je over de belangrijkste staplekken en wat hiervan de voordelen zijn. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Camping Cevedale, Camping Primavera & Camping Village Mediterraneo.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor pop-up tent, opblaasbare tent, daktent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Ontdek ook andere delen van Veneto en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Village Ca’ Pasquali

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites oktober 2024

Meteen een staanplaats op Camping Village Ca’ Pasquali boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande stukje bespreken we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze kampeerplek en omliggende parken. Het aanbod is enorm, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Boek je reis met goed voorwaarden.
  3. Eurocampings / ACSI: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  4. Allcamps: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  6. ROAN: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  7. Eurocamp: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  9. Vacansoleil: Veilig en eenvoudig online boeken.
  10. Booking.com: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
Tip: check ook last-minute campingreizen naar Veneto bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Vakantiediscounter, TUI, Prijsvrij & Suntip, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Reisknaller, Alltours.

Het weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Cavallino-Treporti? Check dan vooraf wel even het weer. In deze omgeving heerst een mediterraan klimaat. De gem. jaartemperatuur is 19,2 graden °C. Met 33,3 graden celsius is augustus een heerlijke warme maand. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 14,1 graden. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode april t/m juni, september en oktober. Hierna tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Cavallino-Treporti .

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De goed verzorgde camping ligt direct aan zee. Er is een mooi zandstrand met parasols, ligbedden, kinderspeeltoestellen, voetbal- en beachvolleybalveld. De beschutte staanplaatsen zijn aan een zijde afgeschermd door hagen en liggen goed gescheiden van de huuraccommodaties. In het Bibolandiacomplex bevinden zich een lunapark (tegen betaling), grote speeltuin en andere sportactiviteiten. Vanaf het restaurant is er uitzicht op zee.

Hoe en waar kan ik camping Village Ca’ Pasquali voordelig boeken?

Camping Village Ca’ Pasquali is een groen recreatiepark in het Italiaanse Cavallino-Treporti. De actuele kosten zijn redelijk gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €37,25 per nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Zo ben je zeker van een mooi plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of via de website van de camping in Veneto. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals Yelloh! Village, First Camp, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Aquadis Loisirs en LeadingCampings, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village, Orbitur, Huttopia.

Wat is er in de omgeving te doen?

Venezia is een fantastische vakantieplek. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Geniet aan het water of in het bos. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Denk aan kanoën of klimmen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Nabij zijn er levendige dorpjes waar je kennismaakt met de nationale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Italiaanse gelateria en maak kennis met de lokale keuken. Rondom de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Village Ca’ Pasquali kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie ligt op 988 kilometer van Utrecht. Dit is ongeveer 11 uur reizen in de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Via Poerio 33) is online op te vragen.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

We spreken over een zeer grote camping met op dit moment 565 plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 45 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast de wat grotere plekken tot 90 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er is stroom en een waterpunt. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie