anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Hvidbjerg Strand Feriepark boeken

Hvidbjerg Strand Feriepark is een vaak geboekte 5 sterren camping in het Deense Blåvand, in het bekende Syddanmark. Dit is een zeer grote camping met ruim 932 plaatsen. Een gezellige uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen en wandelaars en fietsers. Het park is mooi centraal gelegen, heeft diverse (schaduwrijke) campingplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op campingsoverzicht.nl vind je handige uitleg over het kampeerterrein en zie je in 1 overzicht de beste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Blåvand.

Aanbiedingen Hvidbjerg Strand Feriepark oktober 2024

Wil je er even lekker op uit met het hele gezin, kids of juist met z’n tweeën? Hvidbjerg Strand Feriepark reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke bestemming vinden we terug in het prachtige Blåvand. Het ligt in de regio Syddanmark in Denemarken. Het is heerlijk vertoeven op de goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Let op: boek ruim voor vertrekdatum. Het merendeel van de gezinscampings in Blåvand zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Inderdaad, je kunt kiezen voor een last-minute Hvidbjerg Strand Feriepark kampeer aanbieding. Echter, doorgaans is het zo dat de meeste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Camping kortingsacties.

  • Vakantiepark Hvidbjerg is een veelzijdig 5 sterren kampeerpark in Blåvand, in de regio Zuid-Jutland en Funen.
  • Een ideale plek om te verblijven met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Hvidbjerg Strand Feriepark boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Hvidbjerg Strand Feriepark en gelijksoortige kampeerplekken kan je vaak reserveren via allerlei populaire boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Blåvand kunt vergelijken zijn: campings.com & prijsvrij.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de e-mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze geliefde zeer grote camping heeft ruim 932 staanplaatsen. Er is voor elke kampeerder wat wils. Er zijn ruim opgezette plekken voor een grote caravan of camper. Je kunt ook kiezen voor een knusse plaats, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en nabij deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantiehuisjes, tiny houses, vakantieboerderij, chalets, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de aankomstdatum en de dag van vertrek. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Op het moment dat je de staplek en het aantal nachten doorgegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de meeste touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het overige bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Wanneer je aankomt zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met een eigen tent? Bijvoorbeeld een opblaasbare tent, familietent, pop-up tent, noktent? Denk dan ook zeker aan hamer, parasol, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, tenttapijt, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, slaapzakken, koelkast/koelbox, verlichting. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals haringen en scheerlijnen, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, levellers, rubberen hamer, reserve waterpomp, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, bezem en stoffer en blik. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is +/- 540 km (6 uur reistijd). Via de boekingssite kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Selecteer vertrekdatum en bekijk deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in oktober 2024

Park Hvidbjerg Strand Feriepark is een aantrekkelijke Deense camping in Blåvand in de omgeving Zuid-Jutland en Funen. We spreken over een zeer grote camping met om en nabij de 932 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 540 km. De gemiddelde reistijd is 6 uur. In dit gebied kun je betalen met de Deense Kroon (DKK). De mensen spreken Deens. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De telefooncode is +45. De elektriciteit is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €31,75 per dag. In Denemarken zijn zo’n 5,4 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Kopenhagen. Mensen zijn hier qua religie evangelisch luthers (95%). Landelijke luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 5 juni Dag van de Grondwet. Check ook kampeerplaatsen in Gers, Matton-et-Clémency en Salamanca.

Naam campingHvidbjerg Strand Feriepark
LandDenemarken
RegioSyddanmark
PlaatsBlåvand
Soort campingZeer grote camping
Aantal staplekken932 plaatsen
Afstand (via Utrecht)540 kilometer
Reistijd 6 uur

Goedkoop kamperen op Hvidbjerg Strand Feriepark

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Hvidbjerg Strand Feriepark? Deze plek verschaft ook betaalbare staplekken. Dit zijn met name de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Voldoende voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. In de regel incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput/watertappunt. Grote kampeerplekken vanaf 80 m2 geven je extra ruimte en zijn handig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Met je eigen tent of caravan kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantieplek betaal je als kampeerder zo’n €31,75 per nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, kosten voor eten en drinken en uitstapjes. In de opsomming hieronder kan je aan de slag met nuttige tips voor een goedkope campingvakantie in Syddanmark.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (vanaf €21,75 per plek, per dag).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek vlak voor vertrek.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Hvidbjerg zijn ruim opgezet, perfect voor jouw tent, vouwwagen, caravan of camper. Hieronder lees je over de verschillende accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Campinggaarden Boeslunde, Camping Hedebo Strand of Camping Sølystgård.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor opblaasbare tent, pop-up tent, tunneltent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Zuid-Jutland en Funen en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Hvidbjerg

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites oktober 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Hvidbjerg Strand Feriepark boeken, of een soortgelijke plek? Hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  2. Vacanceselect: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  3. Eurocampings / ACSI: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
  4. Allcamps: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  5. Suncamp Holidays: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  6. ROAN: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  7. Eurocamp: Heerlijk genieten met de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  9. Vacansoleil: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  10. Booking.com: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
Tip: bekijk ook eens alle campingreizen naar Zuid-Jutland en Funen bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Sunweb, D-reizen, Corendon, Prijsvrij of BeachCheck, Suntip, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller.

7-daagse weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Blåvand? Let dan goed op het weer. Je hebt hier het zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 11,2 graden celsius. Met circa 23,3 °C is juli de meest warme periode. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 5,1 graden celsius. Qua weer is een fijne reisperiode april t/m oktober. Hieronder ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Blåvand .

Weersvoorspellingen vrijdag 18 oktober 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De camping ligt achter de duinen in een landelijke omgeving en bestaat uit wijdvertakte, deels zandige weiden, omzoomd door hagen en rijen bomen. De door halfhoge heggen afgebakende staanplaatsen bevinden zich aan straatjes. Er zijn uitgebreide speeltuinen, een openbaar zwemparadijs en een wellnesscomplex (in voor- en naseizoen van ma t/m do gratis toegang). Een wandelpad voert door de duinen naar het strand.

Hoe en waar kan ik camping Hvidbjerg voordelig reserveren?

Hvidbjerg Strand Feriepark is een veelzijdig recreatiepark in het Deense Blåvand. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €31,75 voor een staplek p/ nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi centraal plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij ANWB of via de website van de camping in Zuid-Jutland en Funen. Bekijk ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Capfun, First Camp, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village + Flower Campings, Campéole campings, Huttopia, Ciela Village, Orbitur, Sandaya.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Syddanmark is een geliefde vakantiebestemming. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Ook in het bos en aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Zoals bijv. hardlopen of crossfit. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Nabij bezoek je idyllische plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de regionale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Deense restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Hvidbjerg Strand Feriepark is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 540 kilometer van Utrecht. Dit is ongeveer 6 uur reizen in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het volledige adres van de camping (Hvidbjerg Strandvej 27) is online op te vragen.

Wat voor staplekken zijn er?

We beschrijven dit als een zeer grote camping met ongeveer 932 staanplaatsen. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 25 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 110 m2 voor families. Het sanitair (WC en douches) is prima. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie