anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Saravillo

Lekker ontspannen op een rustige camping in Saravillo (Aragon, Spanje)? Het is hier ontzettend genieten in deze schitterende natuurrijke omgeving. Lekker erop uit met een tent, caravan, camper of vouwwagen is voordelig en kan al vanaf €22,25 voor een nacht. Ook kinderen houden van de camping! Liever niet alles meeslepen? Een stacaravan, mobil home of huisje is tegenwoordig ook erg populair. Op deze pagina delen we uitgebreide adviezen over de beschikbare campings en de hedendaagse prijzen. Daarnaast vergelijk je via ons erkende websites om direct te boeken.

  • Saravillo is een populaire plek in de regio Huesca.
  • Op deze bestemming boek je exclusieve familiecampings compleet met speeltuin en zwembad maar ook kleinschalige plekken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op: Camping Los Vives.
  • De reisafstand (gerekend vanaf Utrecht) is plus minus 1346 km.
  • De standaard prijs voor een standplaats is is zo’n €35,25 per dag.

Kamperen in Saravillo: goedkoop de leukste campings boeken

Wil je graag een staanplaats huren op een goede camping in de buurt van Saravillo? Kamperen in Huesca (Spanje) is populairder dan ooit! Hier bieden ze je meerdere campinglocaties. Je kunt kiezen uit unieke gezinscampings inclusief animatie, zwembad en speeltuin of een kleine en landelijke kampeerplaats (Camping key). Via onze speciale stappenplan nemen we je stap-voor stap mee door het boekingsproces.

In vijf stappen een goedkope camping in Saravillo boeken

  1. Kampeer-accommodatie kiezen

    Kamperen doen veel mensen met een tent. Sommige kampeerders geven de voorkeur aan de vouwwagen, caravan of camper. Een tent is de goedkoopste optie. Een caravan of camper is ideaal als je vaak kampeert, maar daarvoor moet je meer geld betalen. Je kunt ervoor kiezen er een aan te schaffen, of juist te gaan voor een huurobject.

  2. Wensen in kaart brengen

    Kampeerplaatsen in Saravillo kom je tegen in veel verschillende categorieën. Van kleine campings met enkel de nodige basisvoorzieningen tot grote campings en luxe glampings met alle faciliteiten zoals een subtropisch zwembad en een wellness centrum. Inventariseer jouw wensen. Ga je met kinderen? Let dan in het bijzonder op de aanwezigheid van zaken als een manege (pony rijden) een kinderbad.

  3. Zoek en boek een camping

    Je kunt nu gericht zoeken naar kampeerplekken. In de lijst onderaan deze pagina vind je een aantal suggesties. Fijne boekingssites zijn Vacanceselect, ACSI, Suncamp, ANWB, Eurocampings & Campings.nl, Campingdirect.com, ROAN, Eurocamp, Booking.com, Rent-a-Tent. Eveneens kan je ook een reservering doen bij de aanbieder zelf. Lees eerst even meningen op Tripadvisor en Zoover van Nederlanders die hier al eens geweest zijn. Praktische tips vind je ook in de Campinggids ACSI 2022/2023.

  4. Wat heb ik nodig voor kamperen?

    Het is handig om een paklijst te downloaden. Belangrijkste spullen zijn: slaapzak, bbq of skottelbraai, kampeerlamp, luchtbed, bestek en servies. Wat je ook moet meenemen: goede kleding die ook genoeg warmte bieden in de avond. Andere spullen die je niet moet vergeten zijn: stormlijnen, tentharingen en tenthamer, persoonlijke verzorgingsproducten, medicijnen.

  5. Inpakken en vertrek

    Controleer voor vertrek de route en maak een inschatting van de reistijd. Stelregel is: twee uur rijden, een kwartiertje rust. Kijk of je de spits kunt vermijden. Controleer ook tot hoe laat je kunt inchecken.

camping-saravillo-spanje

Informatie over kamperen in Saravillo

Dit is een veel gekozen bestemming in Aragon (Spanje). De afstand is om en nabij de 1346 km (met Utrecht als vertrekpunt). De hoofdstad van dit land is Madrid. Totaal wonen er in dit land +/- 43 miljoen geregistreerde inwoners. De officiële taal is Spaans en de gebruikte valuta is de Euro (EUR). Nationale feestdag(en): februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Relevante specificaties voor kampeerders: Wild kamperen is officieel niet toegestaan. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het netnummer is +34, de elektra is 220 Volt. Het type stekker dat je hier gebruikt is C + F. Bij calamiteiten bel je 112/061. Het kenteken van een auto begint hier met E en de actuele tijdzone is UTC+02.

LandSpanje
StreekHuesca
PlaatsSaravillo
Gem. temperatuur16 graden
Wild kamperen mogelijk?Officieel niet toegestaan
Vignet nodigNee
TolwegenJa
Plaatselijke taalSpaans
GeldEuro (EUR)
Afstand (hemelsbreed vanaf Utrecht)1077 km
Reistijd (vanaf Utrecht)1346 km (+/- 15 uur)
Gemiddelde kosten camping€35,25
Camping-suggestieCamping Los Vives

Vakantiehulp: het uitzoeken van een geschikte kampeerplek

In Saravillo kamperen kun je op veel manieren doen. Lekker met je gezin er tussenuit met de tent, caravan, vouwwagen of camper blijft iets moois. Genieten van dezelfde luxe als thuis? Boek dan een speciale glamping-accommodatie of een comfortabel vakantiehuisje.

Een eigen staanplaats in Saravillo met tent, vouwwagen, caravan of camper

Een financieel aantrekkelijke manier voor vakantie in Saravillo is het zoeken naar een privé staplek. Je viert hier vakantie in jouw eigen vouwwagen, tent, camper of caravan. Ieder type heeft comfortniveau’s en voor- of nadelen. In de blokjes hieronder staan we uitgebreid stil bij elk kampeertype.

  • Kamperen in een tent: Een tent is gunstig, je kunt hem makkelijk in de auto meenemen en ze zijn er zowel voor stellen als grote gezinnen. Populaire soorten zijn de pop-up tent, daktent, koepeltent, tunneltent. De prijs voor een campingplaats is ook wat minder hoog. Je ontkomt er niet aan om van tevoren de nodige uitrusting te kopen. Je slaapt op een matje of luchtbed wat zorgt voor weinig comfort (koud). Tevens heb je geen eigen sanitair.
  • Vouwwagen: Het is zeer praktisch en betaalbaar om een vouwwagen te bezitten en het opzetten gaat heel eenvoudig als je het doorhebt. Je slaapt op een goed en stevig bed (matras en lattenbodem). Heb je thuis geen ruimte? Houd rekening met stallingskosten en dat je echt wel even moet oefenen met opzetten.
  • Caravan: Een eigen caravan biedt veel comfort en ruimte, maar is een dure investering. Alles opzetten inclusief voortent duurt al snel 2 uur. Tevens moet je een goede auto hebben met trekhaak (eventueel met rijbewijs E).
  • Camper: Een camper biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Het is een auto en hotelkamer in 1! Ideaal voor rondreizen. Maar het is niet goedkoop: je betaalt al snel €40.000. Het is aan te raden om er eerst eens 1 te huren.

Voordelen en nadelen van glamping (ingerichte tent)

Onder Glamping wordt verstaan: kamperen op een luxe manier. Je hoeft geen aanhangwagen met spullen mee te nemen, je kunt lekker slapen op een goed bed en je hebt je eigen badkamer en wc. Ideaal als je nog niet direct een tent of caravan wilt kopen. Glamping in Saravillo wordt dan ook aanbevolen als je op een luxueuze manier het campingleven wilt ervaren.

  • Glamping staat voor kamperen in de natuur, maar dan in alle luxe.
  • Geniet van eigen kookmogelijkheden, sanitair en bedden.
  • Het is vaak wel dubbel zo duur ten opzichte van een eigen tent.

Kindvriendelijke camping reserveren?

Boek de sfeervolste campings met veel activiteiten voor jong en oud!

Vakantiehuisje voor de hele familie

Meer en meer grote campings bieden naast staplekken ook de tofste bungalows. Verspreid over het kampeerterrein staan groepsaccommodaties, hutten, chalets, tiny houses, stacaravans, vakantiehuisjes. Daar kun je genieten van een ontspannen weekje of weekendje vakantie. Op een mooi plekje in het groen en je hebt alle faciliteiten zoals koffie- en theevoorzieningen, een keukentje en daarbij soms zelfs een bad.

  • Populaire keuze voor 4 of 6 personen (stacaravan huren in Saravillo).
  • Populaire accommodaties zijn: mobil home, stacaravan, chalet, vakantiebungalow, appartement, tiny house.
  • Ga je liever op vliegvakantie? Door het land vind je diverse luchthavens zoals Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP).

Kindvriendelijke camping Saravillo: vakantiebeleving voor het gezin

Een gezinscamping biedt veel mogelijkheden voor families met jonge kinderen of tieners. Alles is ingericht op het vermaak voor de kinderen. Op kindercampings kom je faciliteiten tegen als een overdekt zwembad en actieve uitjes. Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op het park. Op korte afstand vind je vaak ook themaparken en speeltuinen voor een dagje uit.

  • Animatieteam: kidsclub, sport en theater voor alle kinderen.
  • Camping met Zwembad: een subtropisch binnenzwembad met een ondiep gedeelte.
  • Speeltuin: veilig spelen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud.

Filter op ligging of thema

  • Camping aan het strand: geniet van de mogelijkheden van de kust.
  • Camping aan het water: zwemmen, zonnen of vissen aan de rivier of een meer.
  • Campings in het bos: lekker tot rust komen midden in de natuur.
  • Honden toegestaan: lekker gezellig met jouw hond op stap.
  • Kleinschalige minicamping: Buiten de toeristische centra, op de mooiste plekjes.
  • Gemeente camping: onderhoud en exploitatie van het park wordt gedaan door de gemeente.
  • 4- en 5-sterren camping Saravillo: voor iedereen die zoekt naar een luxe vakantie.

Verwachte prijzen kampeerplek Saravillo

Ontvang je graag meer info over de gemiddelde tarieven van een kampeerplek in Aragon? Bijgaand bekijk je de gemiddelde (overnachting) prijs (per kalenderdag). Je leest op deze site ook uitgebreide info over kampeerplekken in Sanxenxo, San Vicente de la Barquera, Santander en Västernorrland.

Basis staanplaats€35,25
Luxe 5-sterren kampeerplek€50,50
Budget-staanplaats€22,25
Glamping (ingerichte tent)€59,75
Stacaravan€77,00
Chalet€89,75
Standaard prijzen campingvakantie in Saravillo oktober 2024 (indicatie)

Bekijk beschikbare vakantieparken

Hieronder tref je het huidige aanbod met diverse ANWB campings in Saravillo. Maak een keuze uit een van de plekken voor extra info. Of klik door voor meer informatie over Kamperen in Finland.

Check de laatste camping-aanbiedingen in Saravillo

Zoek de de beste last-minute deals voor een heerlijke kampeervakantie

De beste boekingssites voor last minute Saravillo camping aanbieding oktober 2024

  • ANWB camping: Geïnspecteerd door ANWB met europese service.
  • Vacanceselect: Groot aanbod in de populaire Europese vakantielanden.
  • Eurocampings / ACSI: Veilig en eenvoudig te boeken via internet.
  • Allcamps: Kies uit de mooiste lodgetenten, safaritenten, luxe stacaravans en bungalowtenten.
  • Suncamp Holidays: Heerlijke gezinsparken aan het water en/of met eigen zwembad.
  • ROAN: Spetterende last minutes en zorgeloos online boeken.
  • Eurocamp: Boek nu, betaal later (en je kunt kosteloos annuleren).
  • Rent-a-Tent: Super-de-luxe stacaravans aan de kust of het water.
  • Vacansoleil: 7 dagen per week aankomst en vertrek mogelijk.
  • Bekende campingketens: eventueel kun je ook rechtstreeks boeken bij o.a. Alannia, LeadingCampings, First Camp, Orbitur, Aquadis Loisirs, Flower Campings of bijvoorbeeld Huttopia, Yelloh! Village, Capfun, Campéole campings, Villagi Gran Vacanze, Ciela Village.

Het weerbericht voor Saravillo, Spanje

Deze regio heeft een steppeklimaat en mediterraan klimaat. Een periode dat veel mensen hier verblijven is mei, juni en september. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 16 graden celsius °C. juli is de heetste tijd van het jaar met 36 graden celsius °C. De maand januari is over de afgelopen 100 jaar het meest fris met gemiddeld 13 °C. In het volgende gedeelte check je de prognose voor vandaag en de komende week.

Weersvoorspellingen oktober 2024


De meest gestelde vragen over kamperen

Hoe goedkope kampeervakanties in Saravillo boeken?

In deze streek zijn er veel kleine voordelige campings. Weinig luxe, maar wel alle basisfaciliteiten. Doorgaans kan je direct boeken via de website van de betreffende camping. Andere populaire boekingssites zijn ANWB, Booking.com, Campingdirect.com, Camping.eu, ACSI Eurocampings, Airbnb. Extra besparen op de kosten? Advies: boek buiten het hoogseizoen en schoolvakanties en let op de last-minutes en vroegboekkortingen bij Prijsvrij, D-Reizen, Sunweb, Corendon, Tui, Vakantiediscounter.

Hoe duur is een kampeerplek gemiddeld?

Een standaard camping overnachting in Saravillo kost ongeveer €35,25 per staanplaats. Kies je een budget-camping? Dan betaal je ongeveer €22,25 per staplek. Voor een XL-staplek liggen de prijzen op zo’n €50,50 per staplek. Verblijven in een lodge, vakantieboerderij, boomhut, wellness huisje, strandhuisje, stacaravan is behoorlijk duurder. De meest populaire vakantieperiode juni, juli, augustus, september, schoolvakanties als herfstvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, voorjaarsvakantie en een weekend of midweek zoals pasen, pinksteren, hemelvaart, oud en nieuw (feestdagen) zijn vaak ook duurder.

Kamperen met kinderen in Saravillo: wat zijn aandachtspunten?

Jonge gezinnen vinden het geweldig om te kamperen met kinderen. Maar niet elke plek is geschikt. We geven graag wat tips: Kijk wat de regels rondom auto’s op het park zijn. Voor de kids is het fijn als de volgende faciliteiten beschikbaar zijn: kidsclub, speeltuintjes, theatershows, binnenspeeltuin. Wellicht ook handig: Wifi (draadloos internet), privé sanitair en voldoende begroeiing voor genoeg schaduw.

Kamperen in Aragon met hond: wordt dat toegestaan?

Ga je met je eigen caravan of tent? Op een hondencamping in Saravillo is het toegstaan de hond mee te nemen op vakantie. Meestal maximaal 1 of 2 honden per kampeerplek. Het is noodzakelijk goede controle over de hondjes te hebben. Voor een kat of hond geldt soms een dagtarief van enkele euro’s. Er zijn ook speciale hondvriendelijke campings. Zij bieden speciaal voor jouw huisdier een hondendouche, strand, fijne uitlaatplekjes en wandelgebieden.

Wat is er te doen en te bekijken in de regio?

Dit is een heerlijke omgeving. Er zijn veel excursies en bezienswaardigheden in Saravillo. Perfect voor senioren en natuurlijk complete families met kinderen. Hier vind je natuurgebieden. Maak bijvoorbeeld eens een wandeling of volg een fietsroute. In de nabije omgeving bekijk je ook veel cultuur en monumenten. Je kunt ook eten bij de regionale horeca (restaurants). De Spaanse mensen zijn bijzonder gemoedelijk.

Plaats een reactie